Crims.cat
Cercador
Cercar
Cistella   0 objecte(s) a la teva Cistella: 0,00 € Comprar
Estàs a  |  Inici  |  Avís Legal
Avís Legal

Propietat del lloc i conformitat amb les condicions d'ús del lloc Alrevés Editorial, SL, d'ara endavant Alrevés Editorial.

Aquests Termes i Condicions d'ús (en endavant, les «condicions d'ús») s'apliquen al lloc web Alrevés Editorial, a tots els seus llocs relacionats o vinculats, així com als seus filials ja associats. El lloc és propietat de Alrevés Editorial i dels seus llicenciats o col·laboradors.

El propietari de Alrevés Editorial amb domicili a Psg. Manel Girona, 52, 5è 5a de Barcelona amb codi postal 08034 i CIF B65077364.

L'accés al lloc web de Alrevés Editorial implica sense reserves l'acceptació de les presents condicions generals d'ús que l' USUARI afirma comprendre en la seva totalitat. L'USUARI es compromet a no utilitzar el lloc web i els serveis que s'ofereixen en el mateix per a la realització d'activitats contràries a la llei ia respectar en tot moment les presents condicions generals.

Es fa constar que aquest lloc web no està especialment dirigit a menors d'edat.

Objecte

Alrevés Editorial posa a disposició al seu lloc web Alrevés Editorial determinats continguts de caràcter informatiu sobre les seves activitats, notícies associades i els productes que comercialitza.

S'aplicaran Termes i Condicions addicionals per a l'adquisició de béns i serveis, així com per a àmbits específics o prestacions del lloc, inclosos concursos, promocions o similars, que formen part de les presents condicions d'ús. L'usuari consent acatar aquests Termes i Condicions addicionals, incloent, on correspongui, el requisit de majoria d'edat per utilitzar o participar en els serveis o prestacions. En cas de conflicte entre les presents condicions d'ús i els Termes i Condicions pels quals es regeix una part o un servei en particular del lloc, prevaldrà el que especifica els Termes i Condicions per a aquesta part o servei en concret.

Condicions d'accés i ús

La utilització del lloc web Alrevés Editorial no comporta l'obligatorietat de facilitar cap dada per part de l'USUARI, excepte si aquest USUARI desitja sol·licitar informació, fer una consulta mitjançant l'enviament d'un correu electrònic o a través del formulari que pogués habilitar a aquesta finalitat, o realitzar la compra d'un producte o servei.

Les condicions d'accés i ús del present lloc web es regeixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l'USUARI a realitzar un bon ús de la web. Queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers: dret a la intimitat, protecció de dades, propietat intel·lectual etc.

Alrevés Editorial interrompre en qualsevol moment l'accés al seu lloc web si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents condicions generals.

Continguts

Tots els textos, gràfics, interfícies d'USUARI, interfícies visuals, fotografies, marques comercials, logotips, il·lustracions i codi de programació (en avant, el « contingut»), incloent sense limitació, el disseny, estructura, selecció, coordinació, expressió, estil i organització d'aquest contingut, compresos pel lloc pertanyen a Alrevés Editorial, que és qui els controla i autoritza, i estan protegits per lleis d'imatge comercial, drets d'autor, patents i marques comercials, així com per altres lleis de drets de propietat intel·lectual i de competència deslleial.

Llevat que aquestes condicions d'ús estableixin el contrari de manera explícita, no està permès copiar, reproduir, tornar a publicar, carregar, enviar, exposar públicament, codificar, traduir, transmetre o distribuir de cap manera enlloc ni contingut del lloc en cap altre ordinador, servidor, pàgina web ni en un altre mitjà de publicació o distribució sense el consentiment previ escrit per Alrevés Editorial.

L'USUARI pot utilitzar la informació sobre els productes i serveis de Alrevés Editorial disponible per a baixar en el lloc sempre que (1) no elimini cap avís sobre la propietat en les còpies dels documents, (2) utilitzeu aquesta informació amb fins personals i no comercials, i no en faci còpies ni la publiqui en cap ordinador en xarxa o un altre mitjà, (3) no l'alteri, i (4) no realitzi cap manifestació o garantia addicional respecte a aquests documents.

Alrevés Editorial es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts existents al seu lloc web.

L'USUARI de Alrevés Editorial podrà introduir comentaris sobre els béns o serveis proporcionats a través del lloc web, de manera estrictament prohibits els que incloguin:

  • Contingut ofensiu.
  • Contingut contrari a la legislació espanyola.
  • Publicitat sense el consentiment previ de Alrevés Editorial.

Alrevés Editorial pot suprimir qualsevol comentari que incompleixi aquestes condicions així com cancel·lar la prestació del servei als USUARIS responsables d'aquests comentaris.

Protecció de dades i política de privacitat

La política de privacitat de Alrevés Editorial pertoca a la recopilació, ús i divulgació de dades personals que Alrevés Editorial pot sol·licitar-al llarg de la seva relació amb tu, per exemple en visitar la nostra pàgina web, comprar productes i contractar serveis de Alrevés Editorial o al trucar a empreses associades de distribució o suport.

Legir més

© 2019 Alrevés Editorial  |  Avís Legal  |  Política de privacitat  |  Mapa Web  |  Contactar
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat